NUK BækkenbundstrænerNUK Bækkenbundstræner
315 kr
Pris
224 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
91 kr-29%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A098046

EAN: 4008600199700

NUK Bækkenbundstræner
Hjælper til regeneration af kvindens krop efter fødslen. Bækkenbundstræneren hjælper med at stramme og dermed gendanne bækkenbundens funktion. NUK bækkenbundstræneren er at anvende.

• Stærker bækkenbunden efter graviditeten og fødslen
• Distrekt anvendelse i hverdagen
• God komfort takket være det ergonomiske design
• Testet af jordmødre
• Made in Germany
• Materiale: TPE, metal

Effektiv
Med NUK bækkenbundstræneren har mødre mulighed for at træne bækkenbundens funtion få uger efter fødslen.

Disket
Kan anvendes til mange forskellige altiviteter Gennem aktivitet bliver kuglen sat i sving og stimulerer dermed muskulaturen.

Komfortabel
Den bløde overflade samt ergonimiske form sørger for en meget behaglig komfort. Det elastiske bånd sørger for at bækkenbundstræneren kan tages ud sikkert og nemt. Enkel at rengøre og TPE-fri.

Testet af jordmødrer
85% af jordmødrerne anbefaler bækkenbundstraineren.

*Produkttest med 59 jordmødrer under www.hebiana.de | Jan.2014

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topseller

NUK Bækkenbundstræner
315 kr
224 kr