NUK Babyflaske Nature Sense, temperatur Control , 150 ml i hvid i dobbeltpakke
-41%

NUK Babyflaske Nature Sense, temperatur Control , 150 ml i hvid i dobbeltpakke


Vejl. pris¹
230 kr
Pris
135 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
95 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A311414

NUK Babyflaske Nature Sense, temperatur Control , 150 ml i hvid i dobbeltpakke
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mor, du er den bedste! Du er uerstattelig for dit barn. Hvor er det godt, at NUK Nature Sense-babyflasken giver din lille baby en drikkefornemmelse ligesom ved mors bryst. Det "siger" NUK over 90 % af alle babyer. Ikke med ord, men ved at de accepterer NUK Nature Sense uden problemer og nemt kan skifte frem og tilbage mellem amning og flaske. En uundværlig hjælp til mødre, der fortjener en pause, og til fædre, der også gerne vil fodre deres barn af og til, og når det er tid til at vænne sig af.

Denne unikke, naturlige følelse skyldes, at sutten er udformet efter moderens bryst. Helt ned til mindste detalje. Sutten NUK Nature Sense har flere fine drikkeåbninger - efter samme model som mælkekanalerne i moderens bryst. Dette giver en optimal, jævn og naturlig drikkevandstrøm. Formen på sutten ligner også den kvindelige brystvorte under amning. Det skyldes, at den tilpasser sig fleksibelt til tungen og ganen, når dit barn sutter på den. Sutten på Nature Sense gengiver denne særlige form. Det anvendte materiale er blødt og giver dit barns læber den velkendte følelse.

NUK Nature Sense med temperatur Control
En god følelse! Når der er meget travlt, er det bare godt med lidt ekstra sikkerhed. NUK Nature Sense-babyflasker med temperatur Control viser med ét blik, hvornår den korrekte drikketemperatur er nået. Med Temperature Control skifter skalaen på flasken farve alt efter temperaturen på indholdet. Hvis maden er for varm, skifter den normalt blå indikator til hvid, hvis maden er for varm.
Bemærk: NUK Temperature Control fungerer som en ekstra kontrol. Derfor bør fødevarens temperatur kontrolleres med et par dråber på håndleddet, inden den fodres.

Den rigtige sut til hver baby
Sutten fås med tre forskellige drikkeåbninger (S, M og L). Afhængigt af dit barns individuelle sugeevne giver disse forskellige varianter af drikkehuller mulighed for en optimal drikkestrøm.
NUK Nature Sense - for en naturlig drikkefornemmelse som ved moderens bryst.

Produktdetaljer:
  • Rolig og naturlig drikkestrøm takket være de mange fine drikkeåbninger, ligesom mælkekanalerne i moderens bryst
  • Den brede, fleksible læbeholder og den ekstra bløde zone giver en velkendt drikkefornemmelse som ved moderens bryst - nu endnu blødere
  • Med temperaturindikator Control
  • Størrelse S med 3 drikkeåbninger (til langsom drikkehastighed)
  • Babyflaske af polypropylen (PP) af høj kvalitet
  • Påfyldningsmængde: 150 ml
  • BPA-fri

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Babyflaske Nature Sense, temperatur Control , 150 ml i hvid i dobbeltpakke
5
7 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 7
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

NUK Babyflaske Nature Sense, temperatur Control , 150 ml i hvid i dobbeltpakke
NUK Babyflaske Nature Sense, temperatur Control , 150 ml i hvid i dobbeltpakke
Vejl. pris¹ 230 kr
135 kr