NUK Babyflaske Nature Sense Girl 3-pack, med temperatur Control , i lilla
-11%

NUK Babyflaske Nature Sense Girl 3-pack, med temperatur Control , i lilla


Variant:
  • NUK Babyflaske Nature Sense Girl 3-pack, med temperatur Control , i lilla
  • NUK Babyflaske Nature Sense Boy 3-pack, med temperatur Control , i blå

Vejl. pris¹
186 kr
Pris
165 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
21 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A313447

EAN: 4008600368687

NUK Babyflaske Nature Sense Girl 3-pack, med temperatur Control , i lilla
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NUK Nature Sense babyflaske: den velkendte følelse, som din baby elsker
Mor, du er den bedste! Du er uerstattelig for dit barn. Hvor er det godt, at NUK Nature Sense-babyflasken giver din lille baby en drikkefornemmelse ligesom ved mors bryst. Det er det, som over 90 % af babyer "fortæller" os.* Ikke med ord, men ved at acceptere NUK Nature Sense og ved nemt at kunne skifte frem og tilbage mellem amning og flaskefodring. En uundværlig hjælp til mødre, der fortjener en pause, til fædre, der også gerne vil fodre deres barn, og til dem, der skal vænnes fra.

Den unikke naturlige følelse kommer af, at sutten er udformet efter en mors bryst. Helt ned til mindste detalje. Sutten NUK Nature Sense har flere fine drikkeåbninger - efter samme model som mælkekanalerne i moderens bryst. Dette giver en optimal, jævn og naturlig drikkevandstrøm. Formen på sutten ligner også den kvindelige brystvorte under amning. Det skyldes, at den tilpasser sig fleksibelt til tungen og ganen, når dit barn sutter på den. Sutten på Nature Sense gengiver denne særlige form. Det anvendte materiale er blødt og giver dit barns læber den velkendte følelse.
*Independent Market Research Germany 2016

NUK Nature Sense med temperatur Control
En god følelse! Når det bliver rigtig svært, føles det bare godt med lidt ekstra sikkerhed. NUK Nature Sense-babyflasker med temperatur Control viser med ét blik, hvornår den korrekte drikketemperatur er nået. Med Temperature Control skifter skalaen på flasken farve alt efter temperaturen på indholdet. Hvis maden er for varm, skifter den normalt blå indikator til hvid, hvis maden er for varm.
Vigtigt: NUK Temperature Control fungerer som en ekstra kontrol. Derfor bør fødevarens temperatur kontrolleres med et par dråber på håndleddet, inden den fodres.

Den rigtige sut til hver baby
Sutten fås med tre forskellige drikkehuller (S, M og L). Afhængigt af dit barns individuelle sugeevne giver disse forskellige varianter af drikkehuller mulighed for en optimal drikkestrøm.

Produktdetaljer:
  • Med temperatur Control
  • \tMed NUK Nature Sense silikonesut: bred, fleksibel læbeunderstøttelse og ekstra blød blød zone giver en velkendt drikkefornemmelse ligesom ved moderens bryst - nu endnu blødere
  • \tJævn og naturlig drikkestrøm takket være de fine drikkeåbninger, der ligner mælkekanalerne i moderens bryst
  • \tAnti-Colic Air System: forhindrer luft i at blive slugt - for en glad mave
  • \tAttraktiv NUK gaveæske med vindue
  • Babyflaskerne er BPA-fri og fremstillet af PP
Leveringsomfang:
  • 3 x Nature Sense babyflaske 260 ml med silikone-sut i størrelse M (til medium drikkemængde).

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
61 kr
(122 kr / 1l)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Babyflaske Nature Sense Girl 3-pack, med temperatur Control , i lilla
5
30 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 25
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

NUK Babyflaske Nature Sense Girl 3-pack, med temperatur Control , i lilla
NUK Babyflaske Nature Sense Girl 3-pack, med temperatur Control , i lilla
Vejl. pris¹ 186 kr
165 kr