NUK Babyflaske Nature Sense 120 ml, i hvid
Pris
104 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A313507

EAN: 4008600391197

NUK Babyflaske Nature Sense 120 ml, i hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den velkendte følelse, som dit barn elsker
Mor, du er den bedste! Du er uerstattelig for dit barn. Hvor er det godt, at glasflasken NUK Nature Sense giver din lille baby en drikkefornemmelse ligesom ved mors bryst. Det er det, som over 90 % af babyer "fortæller" os.* Ikke med ord, men ved at acceptere NUK Nature Sense og ved at skifte let frem og tilbage mellem amning og flaskefodring. En uundværlig hjælp til mødre, der fortjener en pause, og til fædre, der også gerne vil fodre deres barn af og til, og når det er tid til at vænne sig af.

Denne unikke, naturlige følelse skyldes, at sutten er udformet efter moderens bryst. Helt ned til mindste detalje. Sutten NUK Nature Sense har flere fine drikkeåbninger - efter samme model som mælkekanalerne i moderens bryst. Dette giver en optimal, jævn og naturlig drikkevandstrøm. Formen på sutten ligner også den kvindelige brystvorte under amning. Det skyldes, at den tilpasser sig fleksibelt til tungen og ganen, når dit barn sutter på den. Sutten på Nature Sense gengiver denne særlige form. Det anvendte materiale er blødt og giver dit barns læber den velkendte følelse.
*Independent markedsundersøgelse Tyskland 2016

Den rigtige sut til hver baby
Sutten fås med tre forskellige drikkeåbninger (S, M og L). Afhængigt af dit barns individuelle sugeevne giver disse forskellige varianter af drikkehuller mulighed for en optimal drikkestrøm. NUK Nature Sense - for en naturlig drikkefornemmelse som ved moderens bryst.

Produktdetaljer:
  • \tRolig og naturlig drikkestrøm takket være de mange fine drikkeåbninger, ligesom mælkekanalerne i moderens bryst
  • \tDen brede, fleksible læbeholder og den ekstra bløde zone giver en velkendt drikkefornemmelse som ved moderens bryst - nu endnu blødere
  • \tAnti-Colic Air System: forhindrer luft i at blive slugt - for en glad mave
  • \tStørrelse S med 3 drikkeåbninger (til langsom drikkehastighed)
  • \tBabyflaske af høj kvalitet og holdbart borosilikatglas, 120 ml

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Babyflaske Nature Sense 120 ml, i hvid
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

NUK Babyflaske Nature Sense 120 ml, i hvid
NUK Babyflaske Nature Sense 120 ml, i hvid
104 kr