NUK Babyflaske First Choice + Disney Winnie The Pooh 300 ml, i blå

NUK Babyflaske First Choice + Disney Winnie The Pooh 300 ml, i blå


Variant:

Pris
59 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A313549

EAN: 4008600387626

NUK Babyflaske First Choice + Disney Winnie The Pooh 300 ml, i blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Winnie the Pooh og hans venner i NUK serien
Den muntre Winnie Puha, den altid populære bjørn, pryder nu NUK -serien med hjertevarmende Design s. Sammen med sin honningkrukke følger Tigger og Ønske ham på hans spændende rejse ind i NUK produktverdenen. Med mod, nysgerrighed og frem for alt venskab overvinder Winnie Plys og hans venner hvert eneste spændende eventyr. Oplev kollektionen nu!

Baby har simpelthen den rigtige temperatur - NUK First Choice + Babyflasker med temperatur Control
En god følelse! Når det bliver rigtig svært, føles det bare godt med lidt ekstra sikkerhed. NUK First Choice + Babyflasker med temperatur Control viser med ét blik, hvornår den korrekte drikketemperatur er nået. Med Temperature Control skifter skalaen på flasken farve alt efter temperaturen på indholdet. Hvis maden er for varm, skifter den normalt blå indikator til hvid, hvis maden er for varm.

Vigtigt: NUK Temperature Control fungerer som en ekstra kontrol. Derfor bør fødevarens temperatur kontrolleres med et par dråber på håndleddet, inden den fodres.

Original
Sutten original NUK er udformet efter brystvortens form, når du ammer. Den giver plads nok til, at dit barns tunge og kæbe kan bevæge sig naturligt, når det sutter. For en sund udvikling - og den følelse, som babyer elsker.

Naturlig følelse
Med den nye Soft Zone omfavner spidsen af silikonesutten dit barns gane endnu bedre - for en naturlig følelse, når du drikker.

Ingen kolik*
NUK Anti-Colic Air System sikrer en naturlig drikkestrøm og hjælper dit barn med at drikke uden at sluge luft. For en glad lille mave.

Klinisk testet**
Takket være den særligt naturlige form er sutten NUK meget velegnet til spædbørn. Det gør den velegnet til babyer, der kombinerer amning og flaskefodring.

Babyflaske af let og brudsikker polypropylen:
  • \tMed temperaturindikator Control : Giver sikkerhed for, at det ikke er for varmt at drikke af flasken. Hvis indholdet er for varmt, bliver indikatoren på skalaen hvid
  • \tSærdeles blød, kæbevenlig silikonesut 0-6 måneder M (mellemfin perforering = til modermælkserstatning)
  • \tIngen kolik* - NUK Anti-Colic Air System sikrer en naturlig strøm af mad
  • \tKlinisk testet**: For en optimal kombination af amning og flaskefodring
  • \tFremstillet af polypropylen (PP) af høj kvalitet, BPA-fri, 300 ml kapacitet
  • \tUskadelig og lugtfri, fri for bisphenol A
  • \tLet at fylde og rengøre på grund af den ekstra brede flaskehals
  • \tSikker greb og stabilitet på grund af den let taljerede flaskeform med bred flaskebund
  • \tKan kombineres med alle NUK First Choice produkter

*Independent markedsundersøgelse blandt 205 mødre, Tyskland 2018 99% af mødrene bekræfter, at NUK First Choice + flaske ikke forårsager kolik.
** Videnskabelig undersøgelse: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10:6. Yderligere oplysninger findes på https://www. nuk .de/en_en/ueber- nuk / nuk -research.html.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Babyflaske First Choice + Disney Winnie The Pooh 300 ml, i blå
5
43 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 36
 
4 stjerner
| 7
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

NUK Babyflaske First Choice + Disney Winnie The Pooh 300 ml, i blå
NUK Babyflaske First Choice + Disney Winnie The Pooh 300 ml, i blå
59 kr