Kun i dag: 10% messerabat
Kun i dag: 10% messerabat
Rabatkode:
RAEM3504
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
NUK Baby Neglesaks blå
p.t. udsolgt

55 kr
Pris
49 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
6 kr (11%)
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A136647

NUK Baby Neglesaks blå
Byder på stor sikkerhed for de små hænder. Med afrundet ender. Af rustfristål. Håndtaget er beklædt med skridsikker blødt materiale. For sikker opbevaring medfølger et hylster.

Produktdetaljer:
• Sikker klipning og præcis
• Afrundede ender
• Med hylster
• Skridsikker håndtag

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.
Top mærker