12% i appen | 10% i shoppen
12% i appen | 10% i shoppen
indenfor kategorien
BØRNEVÆRELSE
00
tim
00
min
00
sek
Vælg din kupon
NUK Amningssæt Nature Sense med Tempreature Control

NUK Amningssæt Nature Sense med Tempreature Control


Pris
372 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A313454

EAN: 4008600380863

NUK Amningssæt Nature Sense med Tempreature Control
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med ammesættet NUK Nature Sense får mødre endnu mere fleksibilitet og uafhængighed i ammeperioden. Dette sæt hjælper mødre med at pumpe, opbevare og give modermælk. Ved hjælp af den praktiske brystpumpe Adapter s kan mælken pumpes direkte ned i beholderen, så det ikke er nødvendigt at dekantere. Silikonehætten forhindrer væsken i at løbe ud og sørger for, at den kan opbevares sikkert. Hjemmelavet grød kan også opbevares i denne beholder. Den flydende babymad kan holde sig i et par dage i køleskabet. Frysning er også muligt og giver en velsmagende mælk i op til seks måneder.

Ubesværet og skånsom pumpning - med den manuelle brystpumpe NUK Jolie
Med den manuelle brystpumpe NUK Jolie er det ikke kun ubesværet at udtrykke brystmælk, men også skånsomt og effektivt. For at pumpe skal du blot trykke på pumpehåndtaget, som er særligt behageligt at holde på grund af sin ergonomiske form. Dette håndtag kan også bruges til at regulere sugestyrken og din personlige sugerytme. Den matchende bløde brystpude har en fløjlsblød overflade og støtter dig også, når du pumper: Brystpudens unikke knopper stimulerer mælkeflowet og giver samtidig en behagelig pumpefornemmelse. Ud over flaskerne NUK Nature Sense babyflasker kan NUK brystpumpen Jolie også kombineres med vores First Choice flasker.

NUK Nature Sense babyflaske: den velkendte følelse, som din baby elsker
Mor, du er den bedste! Du er uerstattelig for dit barn. Hvor er det godt, at NUK Nature Sense-babyflasken giver din lille baby en drikkefornemmelse ligesom ved mors bryst. Det er det, som over 90 % af babyer "fortæller" os.* Ikke med ord, men ved at acceptere NUK Nature Sense og ved nemt at kunne skifte frem og tilbage mellem amning og flaskefodring. En uundværlig hjælp til mødre, der fortjener en pause, og til fædre, der også gerne vil fodre deres barn af og til, og når det er tid til at vænne sig af.

Denne unikke, naturlige følelse skyldes, at sutten er udformet efter moderens bryst. Helt ned til mindste detalje. Sutten NUK Nature Sense har flere fine drikkeåbninger - efter samme model som mælkekanalerne i moderens bryst. Dette giver en optimal, jævn og naturlig drikkevandstrøm. Formen på sutten ligner også den kvindelige brystvorte under amning. Det skyldes, at den tilpasser sig fleksibelt til tungen og ganen, når dit barn sutter på den. Sutten på Nature Sense gengiver denne særlige form. Det anvendte materiale er blødt og giver dit barns læber den velkendte følelse.
*Independent markedsundersøgelse Tyskland 2016

NUK Nature Sense med temperatur Control
En god følelse! Når det bliver rigtig svært, føles det bare godt med lidt ekstra sikkerhed. NUK Nature Sense-babyflasker med temperatur Control viser med ét blik, hvornår den korrekte drikketemperatur er nået. Med Temperature Control skifter skalaen på flasken farve alt efter temperaturen på indholdet. Hvis maden er for varm, skifter den normalt blå indikator til hvid, hvis maden er for varm.
Vigtigt: NUK Temperature Control fungerer som en ekstra kontrol. Derfor bør fødevarens temperatur kontrolleres med et par dråber på håndleddet, inden den fodres.

Den rigtige sut til hver baby
NUK Nature Sense ammesæt leveres med en sut i størrelse S. Afhængigt af dit barns individuelle sugeevne giver denne type sut et optimalt drikkeflow.

NUK High Performance Ammeindlæg: Giver sikkerhed og en smigrende blød hudfornemmelse.
Fordi du fortjener det bedste. Du giver dit barn din dyrebare modermælk. Det er derfor, at NUK giver dig deres bedste ammeindlæg nogensinde. Så du kan være sikker på, at der ikke ender en dråbe mælk i dit tøj. Du kan næsten ikke mærke den, fordi den er så følsom over for din hud. Og du kan naturligvis være sikker på, at den ikke glider.

Det helt nyudviklede, øjeblikkeligt absorberende fleece med mikroperler i de nye NUK High Performance ammeindlæg er 40 % mere absorberende** og opfanger væsken sikkert. En specielt struktureret indvendig fleece sikrer optimal absorption og fordeling af væsken. Med sin anatomiske 3D-form omslutter NUK ammeindlæg forsigtigt dit bryst, mens det åndbare materiale smyger sig silkeagtigt om din hud.

I en brugertest med 140 mødre var vi favoritten blandt de testede ammeindlæg: I kategorierne "god størrelse", "god form", "passer godt til brystet" og "glider ikke i bh'en "*** NUK blev testvinderen.
** Sammenlignet med NUK Ultra Dry ammeindlæg.
***Independent markedsundersøgelse i Tyskland; brugertest med 140 mødre; januar 2020.

Leveringsomfang:
  • 2 x silikone låseplader
  • 1 x skrue ring
  • 1 x 2-delt prøvesæt NUK High Performance ammeindlæg
  • 2 x NUK Nature Sense babyflasker 150 ml af polypropylen (PP) med temperatur Control og sutteflaske i størrelse S (til langsom drikkelyst), BPA-fri
  • 1 x NUK Manuel brystpumpe Jolie til ubesværet og skånsom pumpning, inklusive NUK Nature Sense brystmælksbeholder 150 ml med brystpumpe- Adapter

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Amningssæt Nature Sense med Tempreature Control
4.5
7 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

NUK Amningssæt Nature Sense med Tempreature Control
NUK Amningssæt Nature Sense med Tempreature Control
372 kr