NUK Ammesæt
Pris
346 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A136119

NUK Ammesæt
Hverdagen kræver ret tit at man er fleksibel og mobil og det kan være svært i ammetiden. Det betyder dog ikke at barnet skal undvære modermælken. Afpumpning og flaskefodring kan således være et ægte alternativ
Den afpumpede modermælk flyder direkte ned i modermælksbeholderen, som er lavet af temperaturresistent polypropylen. Beholderen kan benyttes til opbevaring, nedfrysning og opvarmning af mælken, uden at mæklen skal hældes over i en anden beholder.

Sættet indeholder:
• 1 x NUK Jolie Håndmælkepumpe med blød silikonepude og ergonomiskformet pumpeenhed, høj udpumpningssystem
• 1 x NUK ammeindlæg Classic, ekstra blød, kropsformet, 36er pakke
• 2 x NUK modermælksbeholdere, 150 ml, inklusiv skruedæksel
• Gratis, 2 x NUK Frist Choice+ Anti-Colic flaskehoveder af silikone, str. 2 (6-18 måneder) S til the

NUK Jolie hånd brystpumpe
NUK brystpumperne er designet sammen med eksperter indenfor medicin og design. Innovativ teknik og gennemtænkt funktionalitet. Specielle nopper på silikone-puden fremmer flydeevnen. Den bløde silikone-pude tilpasser sig brystet idealt og sørger for en behagelig følelse på huden. Pumpehåndtaget er formet ergonomisk. Pumpehåndtaget kan benyttes til at indstille sugestyrken individuelt: Du kan således selv styre sugestyrken til enhver tid. NUK brystpumpens enkeltdele kan nemt tages fra hinanden, så de namt kan renses. Egnet til opvaskemaskinen. Som tilbehør til NUK Jolie håndmælkepumpe er en holder, låseplade og skruering til beholderen. NUK Jolie håndmælkspumpe: Den moderne løsning.

NUK Ammeindlæg Classic
NUK Ammeindlæg Classic - stærk sugeevne og ekstra blød.
Den specielle inderside er blød og har en anatomisk form som passer perfekt til brystet. Sørger for tørhed og komfort.

NUK Modermælksbeholder
For optimal og hygiejnisk opbevaring af modermælken. Beholderen passer til håndmælkepumpen Jolie og alle elektriske mælkepumpere fra NUK samt alle NUK First Choice og First Choice+ flaskehoveder. Desuden kan beholderen fryses i en længere periode, helt op til 6 måneder. Med plads til at skrive den dato mælken er pumpet, således at man altid er sikker på at mælken er frisk. Egnet til flergangsbrug og tåler at blive kogt. Nem og praktisk at bruge.

NUK First Choice+ Anti-Colic-Flaskehoved af Silikone
NUK First Choice er udviklet med naturen som forbillede. NUK First Choice+ minder om brystet og understøtter en ortodontisk korrekt udvikling af kæben. NUK sugeformen simulerer moderbrystet. Dermed byder sutteflasken på masser af plads til tungen, kæben og til de naturlige suttebevægelse. Den bløde drikketud af silikon er endnu bedre tilpasset dit barn og byder derved på en mere naturlig drikkeoplevelse. Det forbedrede Anti-Kolik Air System byder på en naturlig næringsstrøm, således at barnet ikke sluger for meget luft. Specielt egnet til børn hvor der kombineres bryst og flaske.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topseller

NUK Ammesæt
346 kr
Top mærker