NUK Ammeindlæg Ultra Dry 30 Styk

NUK Ammeindlæg Ultra Dry 30 Styk


  • NUK ammeindlæg Ultra Dry Comfort 60 Stück

49 kr
Pris 37 kr Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
12 kr (24%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A187831

NUK Ammeindlæg Ultra Dry 30 Styk


For en komfortabel og tør følelse. Stærk sugeevne som beskytter hud og tøj. Fremstillet af hudvenlig samt åndbart materiale. Passer perfekt til brystet og takket være dens glatte overflade er den ikke synlig.

NUK Ultra Dry Ammeindlæg - tørhed hele dagen

Produktdetaljer:
  • Sikker beskyttelse mod tøj og hud.
  • Superblød og åndbart materiale
  • Hudvendlig
  • Dens pad-form er ideel til brystet
  • 30 stk. pr. pakke

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.
NUK Ammeindlæg Ultra Dry 30 Styk
49 kr
37 kr
Top mærker