noukie´s Velour-sovepose Timeless 70 cm

noukie´s Velour-sovepose Timeless 70 cm


Pris
360 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A244741

noukie´s Velour-sovepose Timeless 70 cm
Den 70 cm lange sovepose fra Timeless kollektionen holder din baby varm mens den sover. Sidelukningen og lynlåsen gør det nemt at tage barnet ud og ind af soveposen og forhindre dit barn i at åbne soveposen selv. På armene har den praktiske trykknapper, der forhindrer dit barn i at trække soveposen over hovedet. Sovesækken regulerer kropstemperaturen og kan åbnes ved varmere temperaturer. De indvendige sømme sikrer, at polstringen forbliver i sin oprindelige form.

Produktdetaljer:
  • Mål: 70 x43 cm
  • Matriale betræk: 100% Polyester Veloudoux
  • Materiale fyld: 100% polyester
  • Vaskes ved 30° C
  • Velegnet til tørretumbler (lavt niveau)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

noukie´s Velour-sovepose Timeless 70 cm
360 kr
Top mærker