NOUKIE´S Nusseklud Tidou Lola Fødselsdag

NOUKIE´S Nusseklud Tidou Lola Fødselsdag


 • NOUKIE´S Nusseklud Tidou Nouky

149 kr
Pris
123 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
26 kr (17%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A229152

NOUKIE´S Nusseklud Tidou Lola Fødselsdag


Nussekluden trøster barnet når forældrene ikke er der og gør afskeden og fraværet lettere. Med det runde hoved er den nemme at holde om, selv for små hænder Hjørnet med bideringen hjælper også barnet når gummerne bliver for ømme ved tandfrembrud. Nussekluden er udstyret med en lille klokke og kan bruges til talrige lege, som er med til at udvikle både hørelse og sanser. Det er også muligt at fastgøre denne til sutten.

Detaljer:
 • Materiale: 90 % polyester, 10 % bomuld
 • Mål: 27 x 27 x 6 cm
 • Pleje instruktioner: 30 ° C finvask
 • Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  NOUKIE´S Nusseklud Tidou Lola Fødselsdag
  149 kr
  123 kr
  Top mærker