noppies T-shirt Richardson patriot blue
Bæredygtig -48%

noppies T-shirt Richardson patriot blue


Størrelsesguide

126 kr
Pris
66 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
60 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A267017

noppies T-shirt Richardson patriot blue
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne T-shirt fra Noppies er lavet af smidig bomuld med stretch, så dit barn kan bevæge sig frit. Den tætsiddende model har en rund halsudskæring med trykknapper, så toppen let kan sættes over hovedet. Desuden har denne søde skjorte et legende stribet mønster med fisk. Sæt toppen sammen med et par jeans eller Shorts og fuldend outfittet med sneakers. Denne beklædningsgenstand er produceret på en miljøbevidst måde og er fremstillet af økologisk materiale med GOTS-certificering.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100 % økologisk bomuld
  • Kan vaskes ved 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies T-shirt Richardson patriot blue
noppies T-shirt Richardson patriot blue
126 kr
66 kr