noppies Sygeplejeskjorte Liz Army
-48%

noppies Sygeplejeskjorte Liz Army


Størrelsesguide

446 kr
Pris
234 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
212 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A252646

noppies Sygeplejeskjorte Liz Army
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Ammetop Liz fra Noppies er lavet af smidig stretchjersey, så toppen bliver på plads, mens din krop ændrer sig. Du kan bære den ekstra lange model både under og efter graviditeten. Derudover har langærmet en udskæring foran med et ekstra lag stof bagved, så du nemt og diskret kan amme dit barn. Toppen har flere delvise sømme og en bred søm forneden for at sikre en perfekt pasform. Sæt denne top Basic sammen med boyfriend-jeans eller en feminin blyantnederdel.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 80% viskose, 20% polyester
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies Sygeplejeskjorte Liz Army
noppies Sygeplejeskjorte Liz Army
446 kr
234 kr