noppies Sweatshirt Tavares Dove
-39%
Størrelsesguide

147 kr
Pris
90 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
57 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A248623

noppies Sweatshirt Tavares Dove
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Tavares sweatshirten fra Noppies er lavet af superblød økologisk bomuld. Den cool sweater har et legende dyr Print med en kanin og en S child tudse. Takket være trykknapperne kan trøjen nemt tages af og på over barnets hoved. Kombiner sweatshirten med matchende joggingbukser eller cool jeans.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Kan vaskes op til 40 °C
  • GOTS-certifikat

GOTS er Global Organic Textile Standard og er verdens førende standard for tekstiler fremstillet af økologisk producerede materialer. Formålet med standarden er at sikre en bæredygtig produktion af tekstiler ved at certificere de forskellige produktionsanlæg. Men det er ikke kun de færdige tekstiler, der testes og certificeres. Hele produktionskæden overvåges af GOTS. Lige fra dyrkningen af ulden til den miljøvenlige forarbejdning af materialerne og overholdelsen af visse sociale kriterier. Kemiske tilsætningsstoffer skal f.eks. opfylde miljørelevante og toksikologiske kriterier.
For slutforbrugeren betyder GOTS-seglet en høj grad af sikkerhed, når han/hun køber tekstiler. Fordi de altid er produceret på en økologisk og socialt retfærdig måde. GOTS garanterer dette med dette segl.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: noppies Sweatshirt Tavares Dove
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

noppies Sweatshirt Tavares Dove
noppies Sweatshirt Tavares Dove
147 kr
90 kr