noppies Sweatpants Trumbull Mid night  Blå
-39%

noppies Sweatpants Trumbull Mid night Blå


Størrelsesguide

108 kr
Pris
66 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
42 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A248940

noppies Sweatpants Trumbull Mid night Blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sweatbukser Trumbull fra Noppies er lavet af superblødt bomuld med stretch. Den tætsiddende model har en snor, så bukserne sidder godt fast, når dit barn er aktivt. Snoren har også en farvegradient for et legende Touch . Desuden har sweatpantsene en foldet kant. Sæt den sammen med en sweatshirt eller t-shirt, og fuldend outfittet med sneakers.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% bomuld, 5% spandex
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies Sweatpants Trumbull Mid night  Blå
noppies Sweatpants Trumbull Mid night Blå
108 kr
66 kr