12% i appen | 10% i shoppen
12% i appen | 10% i shoppen
spar EXTRA ekstra på
Autostole 🚗🚲
00
Std.
00
Min.
00
Sek.
Vælg rabakode
noppies Sweatpants Tampa Grey Mint

noppies Sweatpants Tampa Grey Mint


Størrelsesguide

115 kr
Pris
112 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A248580

noppies Sweatpants Tampa Grey Mint
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Joggingbukser Tampa fra Noppies er lavet af blød økologisk bomuld. Bukserne har et cool stribet design, to lommer foran og en bagpå. Derudover har sweatpantsene en elastisk linning, så bukserne bliver godt på plads, når dit barn er aktivt. Kombiner disse bukser med en cool sweatshirt eller cardigan.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Kan vaskes op til 40 °C
  • GOTS-certifikat

GOTS er Global Organic Textile Standard og er verdens førende standard for tekstiler fremstillet af økologisk producerede materialer. Formålet med standarden er at sikre en bæredygtig produktion af tekstiler ved at certificere de forskellige produktionsanlæg. Men det er ikke kun de færdige tekstiler, der testes og certificeres. Hele produktionskæden overvåges af GOTS. Lige fra dyrkningen af ulden til den miljøvenlige forarbejdning af materialerne og overholdelsen af visse sociale kriterier. Kemiske tilsætningsstoffer skal f.eks. opfylde miljørelevante og toksikologiske kriterier.
For slutforbrugeren betyder GOTS-seglet en høj grad af sikkerhed, når han/hun køber tekstiler. Fordi de altid er produceret på en økologisk og socialt retfærdig måde. GOTS garanterer dette med dette segl.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies Sweatpants Tampa Grey Mint
noppies Sweatpants Tampa Grey Mint
115 kr
112 kr