noppies Sovepose Nanno Mørk Grå
-20%
Størrelsesguide
Variant:
  • noppies Sovepose Nanno White
  • noppies Sovepose Nanno Mørk Grå

341 kr
Pris
273 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
68 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A230006

noppies Sovepose Nanno Mørk Grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
I denne bløde 4-sæson Nanno White sovepose fra Noppies Baby Home kan dit barn sove godt året rundt. Den ydre sovepose er lavet af fløjl og den indvendige sovepose i blød bomuld. Soveposen har en TOG-værdi på 0,8 og består af 80% organisk bomuld og 20% ??polyester. Soveposen er 80 cm. lang og er velegnet til børn fra 3 måneder til ca. 9 måneder.

Hvad er en TOG-værdi?

TOG-værdien angiver den omgivende temperatur, som produktet er egnet til. Det er vigtigt, at dit barn ikke fryser eller bliver for varm med ham. Med TOG-værdierne kan du vælge det rigtige produkt for sæsonen. Jo højere TOG, jo bedre holder din baby varm. Disse TOG-værdier bestemmes af Intertek (ITS), et uafhængigt laboratorium.

Bestemte TOG-værdier er: 0,5 TOG for en stuetemperatur på 24 til 27 grader Celsius1,0 TOG for en stuetemperatur på 21 til 23 grader Celsius2.5 TOG for en stuetemperatur på 10 til 20 grader Celsius

Produktdetaljer:
  • Materiale: 80% organisk bomuld, 20% polyester
  • Vaskbar ved 40 ° C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies Sovepose Nanno Mørk Grå
noppies Sovepose Nanno Mørk Grå
341 kr
273 kr