noppies Skjorte til gravide Peija kjole blues
Bæredygtig -48%
Størrelsesguide

223 kr
Pris
117 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
106 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A269666

noppies Skjorte til gravide Peija kjole blues
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sportstøj og Fashion mødes i denne Peija-top fra noppies . Jersey-modellen er fremstillet af blød bomuld med stretch. Det giver dit barn nok plads til at folde sig ud. Da toppen har en lidt længere pasform, falder den flot over din mave. Den ribstrikkede V-udskæring med stribede detaljer tilføjer en sporty accent, og ærmerne giver den lidt ekstra. Denne beklædningsgenstand er lavet med miljøet i tankerne og er fremstillet af økologisk GOTS-certificeret materiale.
Når du køber denne top, skal du tage samme størrelse som før graviditeten. Modellen er 178 cm høj og bærer størrelse S.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 96% bomuld, 4% spandex
  • Kan vaskes op til 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: noppies Skjorte til gravide Peija kjole blues
3
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

noppies Skjorte til gravide Peija kjole blues
noppies Skjorte til gravide Peija kjole blues
223 kr
117 kr