noppies Poloshirt Sunnyvale blåfugl

noppies Poloshirt Sunnyvale blåfugl


Størrelsesguide

Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A269105

noppies Poloshirt Sunnyvale blåfugl
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne Sunnyvale-poloshirt fra Noppies er fremstillet af smidig bomuld med en let vævet struktur. Toppen har en ribstrikket krave med knapper, så den nemt kan komme over dit barns hoved. Desuden har det tætsiddende stykke tøj en sjov lille Print på brystet. Kombiner poloshirten med Shorts eller et par jeans. Denne beklædningsgenstand er produceret på en miljøbevidst måde og er fremstillet af økologisk materiale med GOTS-certificering.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Kan vaskes ved 30 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies Poloshirt Sunnyvale blåfugl
noppies Poloshirt Sunnyvale blåfugl
149 kr