noppies Leggings Tucson Mid night  Blå

noppies Leggings Tucson Mid night Blå


Størrelsesguide

115 kr
Pris
112 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A248945

noppies Leggings Tucson Mid night Blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Legging Tucson fra Noppies er fremstillet af superblødt bomuld med stretch. Den tætsiddende model har et meleret udseende. Leggingen er afsluttet med farverige dekorative sømme og har et nummer Print på forsiden. Stretch-indholdet betyder, at leggingen holder sig på plads, når dit barn er aktivt. Kombiner med en statement t-shirt eller sweatshirt, og fuldend outfittet med kondisko.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 93% bomuld, 2% polyester, 5% elastan
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies Leggings Tucson Mid night  Blå
noppies Leggings Tucson Mid night Blå
115 kr
112 kr