noppies legetæppe Botanisk moselin Misty Rose 75 x 95cm
Bæredygtig -15%
noppies legetæppe Botanisk moselin Misty Rose 75 x 95cm

noppies legetæppe Botanisk moselin Misty Rose 75 x 95cm


Variant:
 • noppies legetæppe Botanisk moselin Misty Rose 75 x 95cm
 • noppies legetæppe Botanisk moselin Misty Rose 100 x 135cm

Vejl. pris¹
447 kr
Pris
382 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
65 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A326326

EAN: 8719788635510

noppies legetæppe Botanisk moselin Misty Rose 75 x 95cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Babykomfort på et nyt niveau

Noppies tror på fordelene ved komfort for dine små. Noppies løfter op for søvnens mysterium og omfavner hyggekulturen, som noppies giver sin egen stil.De designer alt, hvad din baby har brug for for at føle sig sikker og komfortabel.

Din lille skat opdager mere og mere af verden. Og kravlegården er et dejligt og sikkert sted, hvor de kan gøre det. På legetæppet Botanical fra Baby Comfort kollektionen bliver det et vidunderligt blødt eventyr.
Legepladsmåtten er fyldt med fin polstring og har et botanisk print på den ene side og en smuk ensfarvet farve på den anden side.
Det betyder, at legetæppe måtten kan bruges på begge sider.
Legeplademåtten er lavet af superblød økologisk bomuld. Blødt for babyens hud og et bæredygtigt tiger valg, der er bedre for mennesker og miljø.

Detaljer om pleje:
 • Materiale: 100% økologisk bomuld
 • Fyld: 100% polyester
 • Kan vaskes ved 30 °C
 • Må ikke bleges
 • Må ikke tørretumbles
 • Jern ved max. 110 °C
Produktdetaljer:
 • Mål: 75 x 95 cm
 • GOTS-certificeret: CU 1000217
 • Tofarvet til dobbeltsidet brug
 • Botanisk Print
 • Foret med blødt materiale

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies legetæppe Botanisk moselin Misty Rose 75 x 95cm
noppies legetæppe Botanisk moselin Misty Rose 75 x 95cm
Vejl. pris¹ 447 kr
382 kr