noppies Langærmet skjorte Talladega Dove
Størrelsesguide

127 kr
Pris
125 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A248269

noppies Langærmet skjorte Talladega Dove
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Langærmet Talladega fra Noppies er lavet af ultrablødt økologisk bomuld. Skjorten har et legende stribet design og en tekst- Print på forsiden. Derudover har toppen en praktisk trykknaplukning, som gør den særlig nem at tage af og på.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% økologisk bomuld, 5% elastan
  • Kan vaskes op til 40 °C
  • GOTS-certifikat

GOTS er Global Organic Textile Standard og er verdens førende standard for tekstiler fremstillet af økologisk producerede materialer. Formålet med standarden er at sikre en bæredygtig produktion af tekstiler ved at certificere de forskellige produktionsanlæg. Men det er ikke kun de færdige tekstiler, der testes og certificeres. Hele produktionskæden overvåges af GOTS. Lige fra dyrkningen af ulden til den miljøvenlige forarbejdning af materialerne og overholdelsen af visse sociale kriterier. Kemiske tilsætningsstoffer skal f.eks. opfylde miljørelevante og toksikologiske kriterier.
For slutforbrugeren betyder GOTS-seglet en høj grad af sikkerhed, når han/hun køber tekstiler. Fordi de altid er produceret på en økologisk og socialt retfærdig måde. GOTS garanterer dette med dette segl.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: noppies Langærmet skjorte Talladega Dove
4.5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

noppies Langærmet skjorte Talladega Dove
noppies Langærmet skjorte Talladega Dove
127 kr
125 kr