noppies Langærmet skjorte Rosamond b right  rød
Bæredygtig

noppies Langærmet skjorte Rosamond b right rød


Størrelsesguide
Variant:
  • noppies Langærmet skjorte Rosamond patriot blue
  • noppies Langærmet skjorte Rosamond b right  rød

134 kr
Pris
127 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A267166

noppies Langærmet skjorte Rosamond b right rød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Ja, efter ni måneders drømme om det er din baby endelig kommet. Denne Rosamond longsleeve fra Noppies vil give alle lyst til at knibe babyen i kinden, så sød er den top. Modellen er lavet af blød økologisk bomuld. Longsleevet har et strikket stribet design med terry-tekst og flæser på ærmerne. Der er to praktiske trykknapper bagpå for at gøre det så nemt som muligt at tage den af og på. Denne beklædningsgenstand er fremstillet på en miljøvenlig måde og er lavet af økologisk materiale med GOTS-certificering.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95 % bomuld, 5 % spandex
  • kan vaskes ved 30 °C

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies Langærmet skjorte Rosamond b right  rød
noppies Langærmet skjorte Rosamond b right rød
134 kr
127 kr