Donér eller spar 10% ✓
Donér eller spar 10% ✓
Kun idag:
KUPON-VALG
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg nu
noppies Langærmet skjorte Marlous black
Størrelsesguide

Pris
219 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A255346

noppies Langærmet skjorte Marlous black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Marlous-toppen til gravide fra Noppies er lavet af smidig bomuldsstretch, så den falder smukt over din runde mave. Du er velkommen til at bære denne longsleeve i alle de forskellige faser af din graviditet. Den figursyede model har desuden en lidt længere pasform, så tøjet falder fint over din mave. Toppen har et legende polkaprikket design og en rund halsudskæring. Kombiner det lange ærme med en blyantnederdel og ankelstøvler eller boyfriend jeans og sneakers.Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% bomuld, 5% elastan
  • Kan vaskes op til 30 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies Langærmet skjorte Marlous black
noppies Langærmet skjorte Marlous black
219 kr