noppies Langærmet skjorte MaeDark Rose
-47%
Størrelsesguide

297 kr
Pris
156 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
141 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A255350

noppies Langærmet skjorte MaeDark Rose
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
I Mae fra Noppies ser du super fashion ud, selv under din graviditet. Toppen er lavet af åbent blondestof og har en løs pasform, så dit barn har plads nok til at vokse i den. Denne model har også en opstående krave med droplukning og kortere ærmer. Sæt denne musthave sammen med en blyantnederdel eller skinny jeans, og afslut med ankelstøvler eller pumps.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% polyester
  • Kan vaskes op til 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies Langærmet skjorte MaeDark Rose
noppies Langærmet skjorte MaeDark Rose
297 kr
156 kr