noppies Langærmet skjorte Lauren Grey Melange
-16%
Størrelsesguide

297 kr
Pris
250 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
47 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A252636

noppies Langærmet skjorte Lauren Grey Melange
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Lauren-toppen til gravide fra Noppies er lavet af blød og smidig stretchjersey, så du kan fortsætte med at bære den i alle graviditetens forskellige faser. Den ekstra lange model falder smukt over din voksende mave. Derudover har den langærmede trøje en rund halsudskæring og lange ærmer. Varen har et legende stribet mønster og er dekoreret med Metal l garn. Brug toppen til jeans, eller kombinér den med en midi-nederdel og sneakers.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% bomuld, 5% spandex
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies Langærmet skjorte Lauren Grey Melange
noppies Langærmet skjorte Lauren Grey Melange
297 kr
250 kr