noppies Kjole Tyrik Mid night  Blå

noppies Kjole Tyrik Mid night Blå


Størrelsesguide

115 kr
Pris
112 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A248964

noppies Kjole Tyrik Mid night Blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Kjole Tyrik fra Noppies er lavet af behagelig sweatshirt i bomuld. Den cool model har et grafisk design og ribstrikkede manchetter. Derudover har kjolen en knaplukning, så den nemt kan komme over dit barns hoved. Den bløde sweatshirt indeholder også en smule stretch, så dit barn kan bevæge sig frit. Kombiner denne kjole med en cool jakke for eksempel.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% bomuld, 5% spandex
  • Kan vaskes op til 40 °C

Tilbehør

Pris
125 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies Kjole Tyrik Mid night  Blå
noppies Kjole Tyrik Mid night Blå
115 kr
112 kr