10% PERSONALERABAT ❕
10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
noppies Kjole Morega blush
-39%
Størrelsesguide

127 kr
Pris
78 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
49 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A239924

noppies Kjole Morega blush
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Baby kjole Morega fra Noppies sætter dig i godt humør! Den behagelige bomuld med et let stretchindhold er særlig behagelig at have på. Den justerbare talje med snor og de praktiske trykknapper ved halsen gør den nem at tage af og på. De små slidser i sømmen øger komforten. Det tropiske mønster med kakaduer og forskellige farvede blade giver kjolen det sidste touch....

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% bomuld, 5% spandex
  • kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies Kjole Morega blush
noppies Kjole Morega blush
127 kr
78 kr