noppies Jeans til gravide Mila blå Black
-26%

noppies Jeans til gravide Mila blå Black


Størrelsesguide

422 kr
Pris
313 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
109 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A255333

noppies Jeans til gravide Mila blå Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mila jeans til gravide fra Noppies er fremstillet af smidig stretch denim, hvilket gør jeansene behagelige at have på. Denne model med skinny fit har en elastisk linning i taljen for ekstra støtte. Denne linning, der er fremstillet af Cool Cotton , regulerer også varmen i maveområdet. Jeansene har også en justerbar elastik med knaphul i linningen, så bukserne passer godt i de forskellige faser af din graviditet. Denimstoffet har en mørk vask og en udvasket finish. Den delvise søm foran på modellen giver den også et legende touch. Brug disse skinny jeans med en grov sweater eller sweatshirt, og fuldend dit look med sneakers eller ankelstøvler.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 89% bomuld, 9% polyester, 2% elastan
  • Kan vaskes op til 40 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies Jeans til gravide Mila blå Black
noppies Jeans til gravide Mila blå Black
422 kr
313 kr