noppies Jeans Nizan blå denim
-46%

189 kr
Pris
103 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
86 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A23424200000001

EAN: 8719788066154

noppies Jeans Nizan blå denim
Et par lyse jeans er et must-have til din datters sommergarderobe. Disse Nizan jeans fra Noppies sidder behageligt på grund af deres stretchindhold. Takket være elastikken på indersiden kan linningens bredde justeres med en knap. Ideel til at gøre jeansene lidt bredere eller strammere. Elastikbåndet i taljen sikrer også, at jeansene sidder godt fast. Den ekstremt kropsnære model på 5 Pocket har en let vask og gradientdetaljer. De kontrastfarvede syninger og nitter giver den et unikt Touch og et piget udtryk.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 85 % bomuld, 13 % polyester og 2 % elastan.
  • Kan vaskes op til 40 °C
  • Tørres i tørretumbler

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies Jeans Nizan blå denim
noppies Jeans Nizan blå denim
189 kr
103 kr