noppies Bukser til gravide Lilian Army
-48%

noppies Bukser til gravide Lilian Army


Størrelsesguide

520 kr
Pris
273 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
247 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A252144

noppies Bukser til gravide Lilian Army
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Lillian barselsbukser fra Noppies er fremstillet af behagelig bomuldsstretch. Den slanke model har en elastisk linning, der lukker fint over maven for at give ekstra støtte. Desuden regulerer dette bånd varmen på din mave. Bukserne har også en justerbar linning, så tøjet bliver på plads, når dit barn synligt begynder at vokse. Bukserne har også lommer med lynlås og kobberfarvede nitter som en cool detalje. Sæt disse bukser sammen med en grov strikket sweater eller en feminin bluse, og fuldend dit outfit med sneakers.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 69% bomuld, 27% polyester, 4% elastan
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies Bukser til gravide Lilian Army
noppies Bukser til gravide Lilian Army
520 kr
273 kr