12% i appen | 10% i shoppen
12% i appen | 10% i shoppen
RABATKODER kun i dag
på LEGETØJ ⚽
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
vælg rabatkode
noppies Bukser til gravide Aurora navy
Størrelsesguide

319 kr
Pris
312 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A242298

noppies Bukser til gravide Aurora navy
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Super behagelige bukser fra Noppies . Denne model er fremstillet af et behageligt stof, der føles meget luftigt. Ideel, når temperaturen stiger. Bukserne er lidt bredere ved lårene og stramme ved underbenene mod sømmen. Der er en elastisk linning øverst i taljen. Den falder behageligt under maven og har en smart snøre med snor. Når dit barn synligt begynder at vokse, kan bukserne nemt justeres.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% viskose
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies Bukser til gravide Aurora navy
noppies Bukser til gravide Aurora navy
319 kr
312 kr