Kun i dag: 10x babypoints ♡
Kun i dag: 10x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.
noppies bib Bloom ing clover Jet Stream
Bæredygtig -15%
Variant:
  • noppies bib Bloom ing clover Jet Stream
  • noppies bib Bloom ing clover Beetle

Vejl. pris¹
97 kr
Pris
82 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
15 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A326317

EAN: 8719788634926

noppies bib Bloom ing clover Jet Stream
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Botanical bib fra Noppies har en lomme på forsiden til at fange mad, og den har en belagt forside, så den er nem at rengøre. Størrelsen kan tilpasses ved hjælp af de dobbelte trykknapper.

Detaljer om pleje:
  • Materiale: 87% bomuld, 13% polyurethan
  • Kan vaskes ved 30 °C
  • Må ikke bleges
  • Må ikke tørretumbles
  • Strygejern ved en temperatur på højst 110 °C
Produktdetaljer:
  • Dobbelte trykbolte
  • Lomme på forsiden
  • Praktisk belagt front

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies bib Bloom ing clover Jet Stream
noppies bib Bloom ing clover Jet Stream
Vejl. pris¹ 97 kr
82 kr