noppies Barselskjole Neve navy
-21%
Størrelsesguide

398 kr
Pris
313 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
85 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A242286

noppies Barselskjole Neve navy
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
En lang kjole er ikke kun ekstremt stilfuld, men også et must-have denne sæson. Neve maxikjole fra Noppies er fremstillet i et behageligt luftigt materiale. Takket være den elastiske del har du masser af bevægelsesfrihed, og dit barn har plads til at vokse. Den ærmeløse model har en rund halsudskæring og en all-over Print med tropiske blomster.

Produktdetaljer:
  • Materiale:95% viskose, 5% spandex
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies Barselskjole Neve navy
noppies Barselskjole Neve navy
398 kr
313 kr