noppies Amme skjorte Dane Black
Størrelsesguide

Pris
335 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A250761

noppies Amme skjorte Dane Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Dane ammetop fra Noppies er lavet af blødt strækstof med bambus, hvilket gør denne top super behagelig. Det bløde eksemplar har en ekstra lang pasform, så tøjet falder fint over din mave. Langærmet har også et overlay foran, så du nemt og diskret kan amme dit barn. Du kan bære denne model både under og efter din graviditet. Kombiner skjorten med skinny jeans og sneakers eller med en blyantnederdel og ankelstøvler.Produktdetaljer:
  • Materiale: 68% bambus, 28% bomuld, 4% spandex.
  • Kan vaskes op til 40 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies Amme skjorte Dane Black
noppies Amme skjorte Dane Black
335 kr