Noppies Amme-BH Blonde Dark Blue

Noppies Amme-BH Blonde Dark Blue


Størrelsesguide Efterspørg størrelsen

375 kr
Pris
355 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
20 kr (5%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A235307

Noppies Amme-BH Blonde Dark Blue
Denne Supreme Lace BH fra Noppies kombinerer komfort og stil. Modellen er lavet af silke-blødt materiale med stretch. Takket være den praktiske ammefunktion vil denne bh være en af ​​dine favoritter ikke kun under graviditeten, men også bagefter. De praktiske klip på forsiden gør amningen så let som mulig, og de præformede kopper er let at folde. De justerbare stropper giver ekstra komfort, mens sløjfer og snøreindsatser giver den et elegant og feminin touch.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 91% polyester, 9% elastan
  • Kun til håndvask

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Noppies Amme-BH Blonde Dark Blue
375 kr
355 kr
Top mærker