nomi by evomove Tray til Højstol sort
Variant:

Pris
363 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A221688

EAN: 5712476003809

nomi by evomove Tray til Højstol sort
Tray fra Evomove passer til Nomi højstolen med Mini sikkerhedsbøjlen.

Nomi højstolen er designet til brug ved spisebordet, så dit barn kan være tæt på sin familie. I visse situationer kan et bakkebord, der passer til stolen, imidlertid være et værdifuldt tilbehør. Bakkebordet Tray fra evomove fås i sort, hvid, coffee og grå som tilbehør til Nomi højstolen. Den er lavet af genanvendeligt plastik (polypropylen) uden skadelige stoffer. Bakkebordet kan let skubbes på Mini bøjlen. Mini sikkerhedsbøjlen medfølger ikke og skal således købes separat. Bakkebordet kan belastes med op til max. 5kg og tåler en tur i opvaskemaskinen ved op til 40 ° C.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktbedømmelser fra vores kunder - nomi by evomove Tray til Højstol sort
Gennemsnitlig produktbedømmelse:
31 Bedømmelse
 
22
 
6
 
0
 
1
 
2
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produkt anbefalinger

Vores Topsellers

nomi by evomove Tray til Højstol sort
363 kr