nomi by evomove Højstolselementer dark blue
Variant:

Pris
1.150 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A259616

EAN: 5712476005483

nomi by evomove Højstolselementer dark blue
Elementer til højstolen
Nomi konceptet kan let tilpasses til enhver alder - trinløs og uden værktøj. Både sædet og fodstøtten har en knap, hvilket gør det nemt at justere højden - uden værktøj. Du kan hurtigt og nemt tilpasse Nomi til størrelsen af dit barn - eller tilpasse den til små besøgende eller børnebørn i alle aldre. Som en særlig sikkerhedsforanstaltning forhindrer den koniske form af søjlen, som er bredere nedad, sædet og fodstøtten i at glide, hvis knappen ikke er spændt korrekt.

Nomi højstolen og bordets højde bør altid tilpasses til dit barns størrelse. Barnets albuer skal være på bordets højde. Fodstøtten justeres således, at fødderne står på pladen, når øverste og nederste ben er vinkelret. Den specielle form af søjlen (sælges separat) sikrer automatisk, at siddebjælken og positionen på fodstøtten er korrekte. Et fast greb for fødderne er forudsætningen for enhver bevægelse og en sund motorudvikling. Nomi højstolen er den grundlæggende version af Nomi konceptet. Det er velegnet til børn fra cirka 2 år til teenage alderen. Med passende tilbehør kan Nomi højstolen konverteres, så den passer til børn i alle aldre - fra barnets første dag.

Leveringen inkluderer:
  • Fod
  • Fodstøtte
  • Siddeplade
  • Ryglæn
OBS!
Den illustrerede søjle er IKKE inkluderet.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: nomi by evomove Højstolselementer dark blue
5
153 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 132
 
4 stjerner
| 18
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

nomi by evomove Højstolselementer dark blue
nomi by evomove Højstolselementer dark blue
1.150 kr