nomi by evomove Highchair Harness sele til højstol sand

nomi by evomove Highchair Harness sele til højstol sand


Pris
299 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A221715

EAN: 5712476004202

nomi by evomove Highchair Harness sele til højstol sand
Evomove Highchair Harness er en sikkerhedscertificeret 5-punkt sele, som benyttes sammen med Nomi Mini for optimal støtte til barnet. Selen er derfor ekstraudstyr, som giver ekstra tryghed ved adrætte børn, der kan komme ud af Nomi Mini. Highchair Harness monteres i øjet under sædet hvorefter sædet løsnes og den modsatte ende trækkes igennem centerstammen og sædet skubbes tilbage på plads. Derefter monteres Nomi Mini og klikkes ind i ryggen. Når barnet selv kan komme op og ned fra Nomi Highchair – typisk fra det er 18-24 måneder afhængig af motorisk udvikling, afmonteres sele og Nomi Mini. Derefter justeres Nomi trinløst i takt med at barnet vokser. Specifikationer: Vaskes ved 30 grader. Må ikke tørre tumbles EN 14988:2017 certificeret REACH certificeret Spænde er fremstillet i 100% genanvendelig PP Seler er fremstillet i 100% Nylon Fremstillet i Kina Design: Evomove Vær dog altid opmærksom på ikke at efterlade små børn alene i en højstol. Egnet til børn fra 6 - 24 måneder.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder - nomi by evomove Highchair Harness sele til højstol sand
Gennemsnitlig produktanmeldelse:
9 Bedømmelse
 
9
 
0
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers

nomi by evomove Highchair Harness sele til højstol sand
299 kr