nomi by evomove Center Stem i olieret, lyst bøgetræ

nomi by evomove Center Stem i olieret, lyst bøgetræPris
574 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A221627

EAN: 5712476003564

nomi by evomove Center Stem i olieret, lyst bøgetræ
Nemt at sætte sammen.

Center Søjlr til højstolen nomi: Med denne søjle har du den grundlæggende ramme for højstolen. Nu mangler kun de matchende plastelementer.

Søjlen giver stolen stabilitet og fleksibilitet. Deres specielle form sikrer, at sædehøjde og sædedybde altid koordineres. Søjlen er lavet af FSC-certificeret støbt krydsfiner, som giver stolen maksimal styrke og fleksibilitet. Hvis du justerer sædets, fodstøttens og bordets højde til dit barns størrelse, justeres sædets dybde automatisk takket være søjlens særlige form.

Søjlen er lavet af et naturprodukt. Hver er unik i sin form og karakter, afhængigt af alder, vækst og oprindelse af træet. Som forventet skal man opveje forskellene mellem nye og brugte højstole. Dette refererer til slid og overflade, samt farve og skinne af træet. Søjlen er tilgængelig i flere trætyper og farver. Disse adskiller sig kun i udseende. Holdbarhed og funktion er ens for alle varianter. Basis version: Kerne af støbt bøgfiner, for og bagside af hvid olieret egetræsfiner.

OBS!
De afbildede plastelementer er ikke inkluderet i leveringen.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - nomi by evomove Center Stem i olieret, lyst bøgetræ
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 5 Bedømmelse
 
4
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topseller

nomi by evomove Center Stem i olieret, lyst bøgetræ
574 kr