nip Mosskål spis grøn Sæt med 2, orange

nip Mosskål spis grøn Sæt med 2, orange


Variant:
 • nip Mosskål spis grøn Sæt med 2, orange
 • nip Mosskål spis grøn Sæt med 2, grøn
 • nip Mosskål spis grøn Sæt med 2, blå

Pris
57 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien nip eat green

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299671

EAN: 4000821415720

nip Mosskål spis grøn Sæt med 2, orange
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Det er tid til grønne, innovative produkter, så mosskålen er ikke længere den samme. Eat Green skålen fra nip ® består af over 90% vedvarende råvarer (kulhydrater og vegetabilske olier (ingen palmeolie)). Den grønne emballage er bæredygtig og harmløs for miljøet, papiret består af 100% genbrugspap. Sættet med 2 bakker fra Eat Green er særligt let og let at holde. Grødskålen er velegnet til babyer fra 4 måneder og er derfor ideel til de første mængder grød. Skålens høje kant gør det let at skære maden ud. Det minimalistiske design i sarte farver er særligt populært og tilpasser sig perfekt til aktuelle trends. Det faste materiale er BPA-frit og PVC-frit. Det kan let rengøres i opvaskemaskinen eller bruges til opvarmning i mikrobølgeovnen. Mosskålene er ubrydelige og kan let klare hårde landinger. Særligt praktisk, ligesom Eat Green-kopperne, kan skålene stables inde i hinanden, så de kan lægges væk meget hurtigt og nemt. Kvalitet ""Made in Germany"".
I overensstemmelse med mottoet ""Fra familier til familier"" føles nip ® særligt engageret i naturen og den næste generation. Derfor lægges der stor vægt på udvikling af miljøvenlige produkter ved hjælp af bæredygtige tigermaterialer og emballageløsninger. Dette resulterer i et bæredygtigt og varieret nip ® Grønt sortiment.

produktdetaljer:
 • Mosskål lavet af> 90% vedvarende råmaterialer
 • Emballage lavet af 100% genbrugspapir
 • Særligt let og let at holde
 • Skålens høje kant gør det let at ske mad ud
 • Brudtæt materiale
 • Minimalistisk design i sarte farver
 • Velegnet til opvaskemaskine og mikrobølgeovn
 • Stables inden i hinanden
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

nip Mosskål spis grøn Sæt med 2, orange
nip Mosskål spis grøn Sæt med 2, orange
57 kr