Nip Kølende bidering fra 3 måneder

Nip Kølende bidering fra 3 måneder


Pris
60 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A078421

EAN: 4000821370739

Nip Kølende bidering fra 3 måneder
Køler de ømme gummer og er uden skadelige stoffer. Byder babyer fra 3 måneder på forskellige matrialer og hårdheder for en god afveksling under brug. Kan nå helt ind til bagtænderne, hvor smerterne tit er værst. Den lette og fleksible form gør det muligt for barnet at holde fat i bideringen med kun en hånd.

Overfladestrukturen masserer det ømme tandkød og gør bideringen sjov at lege med. To bideelementer er fyldt med destilleret vand. Bideringen kan opbevares i køleskabet. Vær venligst opmærksom på, at bideringen ikke tåler kogende vand eller brug i mokroovnen. Det er tilstrækkeligt at skylde bideringen med varmt vand efter brug.

Produktdetaljer:
  • Lange bideelementer lindrer smerterne i bagtænderne
  • To bideelementer med destilleret vand, som kan afkøles
  • Behagelig overfladestruktur, som masserer det ømme tandkød
  • Forskellige materialer med adskillige hårdheder
  • Med forskellige overfladestrukturer
  • Ekstra let og nem at gribe fat i
  • BPA-fri
  • Anbefalet alder: Fra 3 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

Nip Kølende bidering fra 3 måneder
60 kr