❤ 10 x så mange babypoints ❤
❤ 10 x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

nip Drinking cup eat green Set of 2, orange
p.t. udsolgt

nip Drinking cup eat green Set of 2, orange


Variant:

Pris
45 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299674

EAN: 4000821415669

nip Drinking cup eat green Set of 2, orange
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Det er tid til grønne, innovative produkter, så kopper ikke længere er de samme. Eat Green-koppen fra nip ® består af over 90% vedvarende råmaterialer (kulhydrater og vegetabilske olier (ingen palmeolie)). Den grønne emballage er bæredygtig og harmløs for miljøet, papiret er lavet af 100% genbrugspap. Sættet med 2 kopper fra Eat Green er særligt let og let at holde. Koppen er perfekt til småbørn i alderen 12 måneder og derover, der kan drikke alene. Eat Green-koppen er let og nem at holde, den afrundede skålkant skaber en behagelig drikkeoplevelse. Det minimalistiske design i sarte jordfarver er særligt populært og passer perfekt ind i aktuelle trends. Det faste materiale er BPA-frit og PVC-frit. Det kan let rengøres i opvaskemaskinen eller bruges til opvarmning i mikrobølgeovnen. Skålene er ubrydelige og kan let modstå hårde landinger. Særligt praktisk kan kopperne stables inde i hinanden, så de kan placeres væk hurtigt og nemt. Kvalitet ""Made in Germany"".
I overensstemmelse med mottoet ""Fra familier til familier"" føles nip ® særligt engageret i naturen og den næste generation. Derfor lægges der stor vægt på udvikling af miljøvenlige produkter ved hjælp af bæredygtige tigermaterialer og emballageløsninger. Dette resulterer i et bæredygtigt og varieret nip ® Grønt sortiment.

produktdetaljer:
  • Kop lavet af over 90% vedvarende råvarer
  • Emballage i 100% genbrugspapir
  • Kopper er særligt lette og nemme at holde
  • Den afrundede skålkant giver en behagelig drikkefølelse
  • Minimalistisk design i sarte farver
  • Velegnet til opvaskemaskine og mikrobølgeovn
  • Kan stables inde i hinanden
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers