NICI Green  Kæledyr Tiger -Lilly, 25 cm
Bæredygtig

NICI Green Kæledyr Tiger -Lilly, 25 cm


159 kr
Pris
145 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A316854

EAN: 4012390472035

NICI Green Kæledyr Tiger -Lilly, 25 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Tag med Wild Friends fra NICI på en eventyrlig rejse gennem vildmarken.

Gå på opdagelse i junglen med dem, oplev eventyr på savannen, vandre gennem Sydamerika og mange andre eksotiske dele af verden. Lad de plysagtige nussevenner og det mange kærligt designede tilbehør tage dig med til fremmede verdener.

Den nuttede tiger Tiger -Lilly har seje lange tiger t ben og arme.
Halen på Tiger er også strittende. Den store Tiger næse og det søde udtryk gør resten. Du er bare nødt til at elske hende! Og det bedste af det hele: Tiger -Lilly tilhører kollektionen NICI Green og er derfor i vid udstrækning fremstillet af genbrugte plastflasker. Det er bedre for miljøet og en kælen NICI ven for dig!

Produktoplysninger
  • Mål (længde x bredde x højde): 25 x 12 x 12 x 12,5 cm
  • Materiale: plys, genanvendt polyester
  • Fyldmateriale: genanvendt polyesterfyld
  • Pleje: 30 °C skånsom vask
  • Alder: fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Genbrugsmateriale

Genbrugsmateriale opnås fra genbrugte affaldsprodukter. For eksempel kan nyt plastgarn fås fra PET-flasker til fremstilling af tekstiler. Genbrug er således med til at give affald, der allerede er i omløb, nyt liv. Derudover kræver recyclingprocessen normalt mindre energi, kemikalier og vand end produktion af nye materialer. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af genbrugsmaterialer, omfatter for eksempel Global Recycled Standard og Repreve-mærket.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

NICI Green  Kæledyr Tiger -Lilly, 25 cm
NICI Green Kæledyr Tiger -Lilly, 25 cm
159 kr
145 kr