12% i appen | 10% i shoppen
12% i appen | 10% i shoppen
Kun idag:
Barnevognsrabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon
New Classic Toys Sortering spil hus-8 sten

New Classic Toys Sortering spil hus-8 sten


Pris
250 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A162255

EAN: 8718446005634

New Classic Toys Sortering spil hus-8 sten
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
I dette sorteringsspil i form af et hus er der en vis åbning for hver af de 8 farverige trædele, som det passer igennem. Dit barn lærer på en legende måde at genkende former og relationer. Tagene er aftagelige og letter dermed fjernelsen af ??træformerne. Hvert barn skal vide, hvordan det er at lave musik, lege med byggesten og genskabe genstande.

New Class ic Toys tilbyder legetøj, der bidrager til en positiv udvikling af barnet. Sikkerhed og glæde ved at spille er i forgrunden. Alle produkter fra New Class ic Toys opfylder de europæiske sikkerhedsstandarder for legetøj.

Vores legetøjssortiment inkluderer produkter fremstillet af ærlige og holdbare materialer. Med New Class ic Toys overføres traditionelt leg til næste generation på en måde, der er relevant for nutiden. På denne måde hjælper vi med at sikre, at leg er lærerigt og værdifuldt.

Produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 20 x 16,5 x 16,5 cm
  • 8 farverige trædele
  • aftageligt tag
  • materiale: træ
  • Alder: fra 12 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

New Classic Toys Sortering spil hus-8 sten
New Classic Toys Sortering spil hus-8 sten
250 kr