❤ 10x så mange babypoints ❤
❤ 10x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
New Classic Toys sæt med 12 dele
Variant:
  • New Classic Toys sæt med 12 dele
  • New Classic Toys 10-delt værktøjssæt

324 kr
Pris
209 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
115 kr-35%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A300971

EAN: 8718446182816

New Classic Toys sæt med 12 dele
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Vores værktøjskasse er perfekt til små professionelle håndværkere og dem, der ønsker at blive en. De små spirende håndværkere kan bruge det til at udvikle og forbedre deres motoriske færdigheder. Sættet inkluderer 1 vinkel, 1 skruetrækker, 1 mejsel, 1 tykkelse, 1 kombinationsnøgle, 1 sav, 1 tang, 1 hammer, 1 kombitang, 1 boremaskine og 1 unbrakonøgle.

New Class ic Toys tilbyder legetøj, der bidrager til en positiv udvikling af barnet. Sikkerhed og glæde ved at spille er i forgrunden. Alle produkter fra New Class ic Toys overholder de europæiske sikkerhedsstandarder for legetøj.

Vores legetøjssortiment inkluderer produkter fremstillet af ærlige og holdbare materialer. Med New Class ic Toys overføres traditionelt leg til næste generation på en måde, der er relevant for nutiden. På denne måde hjælper vi med at sikre, at leg er lærerigt og værdifuldt.

Produktoplysninger:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 31,5 x 24,5 x 6 cm
  • 12 stk
  • materiale: træ
  • Alder: fra 3 år

Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Kvælningsfare!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

New Classic Toys sæt med 12 dele
New Classic Toys sæt med 12 dele
324 kr
209 kr