New Classic Toys gaffeltruck
-24%
Vejl. pris¹
223 kr
Pris
170 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
53 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A300915

EAN: 8718446109202

New Classic Toys gaffeltruck
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med denne gaffeltruck kan børn genskabe en del af havneverdenen fra serien. Ny klasse ic legetøjsserie. Gaffeltrucken har 2 store gummidæk og 2 små plastdæk samt en drejelig bagaksel. Ved at dreje de runde, orange knapper på siden af ??gaffeltrucken kan læssegaflen flyttes op eller ned ved hjælp af en spole. Alle produkter, der hører til havnen, passer sammen og er velegnede til enten at løfte containerne med kran eller transportere dem ad vej eller sø.

New Class ic Toys tilbyder legetøj, der bidrager til barnets positive udvikling. Sikkerhed og glæde ved at spille er i forgrunden. Alle produkter fra New Class ic Toys opfylder de europæiske sikkerhedsstandarder for legetøj.

Vores legetøjssortiment inkluderer produkter fremstillet af ærlige og holdbare materialer. Med New Class ic Toys videreføres traditionelt spil til næste generation på en måde, der er relevant for nutiden. På denne måde hjælper vi med at sikre, at leg er lærerigt og værdifuldt.

Produktoplysninger:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 22 x 11,5 x 17,8 cm
  • materiale: træ
  • Alder: fra 3 år

Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Kvælningsfare!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: New Classic Toys gaffeltruck
5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

New Classic Toys gaffeltruck
New Classic Toys gaffeltruck
Vejl. pris¹ 223 kr
170 kr