New Classic Toys brandvæsen
-17%
749 kr
Pris
624 kr
Fri fragt
Du sparer
125 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A162288

EAN: 8718446010201

New Classic Toys brandvæsen
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den fuldt udstyrede brandstation er klar til nødsituationer. Brandmaskinen er placeret på det lavere niveau. Ved hjælp af glidebjælken, der når fra det øverste niveau til jorden, kan brandmanden hurtigt komme til sin brandbil og køre afsted. Helikopteren har plads på taget til at lande eller starte. Brandstationen tilbyder mange muligheder for rollespil, hvilket giver mulighed for kreativt og fantasifuldt spil. Sættet inkluderer bygningen med 2 niveauer, 1 brandbil, 2 brandmænd, 1 redningshund, 1 brandhane, 1 branddisplay, 1 helikopter, 1 glidebjælke og aftagelige tagdele på begge sider.

New Class ic Toys tilbyder legetøj, der bidrager til barnets positive udvikling. Sikkerhed og glæde ved at spille er i forgrunden. Alle produkter fra New Class ic Toys opfylder de europæiske sikkerhedsstandarder for legetøj.

Vores legetøjssortiment inkluderer produkter fremstillet af ærlige og holdbare materialer. Med New Class ic Toys videreføres traditionelt spil til næste generation på en måde, der er relevant for nutiden. På denne måde hjælper vi med at sikre, at leg er lærerigt og værdifuldt.

Produktoplysninger:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 41 x 31 x 35 cm.
  • Indhold: 1 brandstation, 1 brandbil, 2 brandmænd, 1 redningshund, 1 brandhane, 1 branddisplay, 1 helikopter, 1 glidebjælke, aftagelige taghalvdele på begge sider
  • Materiale: træ
  • Alder: fra 3 år

Forsigtig
Ikke egnet til børn under tre år gammel. Indeholder små dele, der kan sluges. Kvælningsfare!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

New Classic Toys brandvæsen
New Classic Toys brandvæsen
749 kr
624 kr