New Classic Toys 10-delt værktøjssæt
Variant:
  • New Classic Toys 10-delt værktøjssæt
  • New Classic Toys sæt med 12 dele

Vejl. pris¹
238 kr
Pris
225 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A300967

EAN: 8718446182809

New Classic Toys 10-delt værktøjssæt
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Vores værktøjskasse er perfekt til små professionelle håndværkere og dem, der ønsker at blive en. De små spirende håndværkere kan bruge det til at udvikle og forbedre deres motoriske færdigheder. Sættet indeholder 1 skruetrækker, 1 blyant, 1 lineal, 1 skruenøgle, 1 kombinationsnøgle, 1 knivkniv, 1 sav, 1 hammer, 1 tang og 1 skrueklemme.

New Class ic Toys tilbyder legetøj, der bidrager til en positiv udvikling af barnet. Sikkerhed og glæde ved at spille er i forgrunden. Alle produkter fra New Class ic Toys overholder de europæiske sikkerhedsstandarder for legetøj.

Vores legetøjssortiment inkluderer produkter fremstillet af ærlige og holdbare materialer. Med New Class ic Toys overføres traditionelt leg til næste generation på en måde, der er relevant for nutiden. På denne måde hjælper vi med at sikre, at leg er lærerigt og værdifuldt.

Produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 29 x 21 x 5,5 cm
  • 10 stykker
  • materiale: træ
  • Alder: fra 3 år

Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Kvælningsfare!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

New Classic Toys 10-delt værktøjssæt
New Classic Toys 10-delt værktøjssæt
Vejl. pris¹ 238 kr
225 kr