New Class ic Toys Mobil containerkran
Vejl. pris¹
506 kr
Pris
469 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A300916

EAN: 8718446109301

New Class ic Toys Mobil containerkran
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med denne mobile havnekran kan børnenes havneverden udvides eller færdiggøres. Takket være magneten, der er fastgjort til havnekranen og til containerne, er det let at flytte containerne aden . Alle produkter, der hører til havnen, passer sammen og er egnede til enten at løfte containerne med kran eller transportere dem ad landevej eller ad søvejen.

New Class ic Toys tilbyder legetøj, der bidrager til en positiv udvikling af barnet. Sikkerheden og glæden ved at lege er i højsædet. Alle produkter fra New Class ic Toys opfylder de europæiske sikkerhedsstandarder for legetøj.

Vores legetøjssortiment omfatter produkter fremstillet af ærlige og holdbare materialer. Med New Class ic Toys overdrages traditionel leg til den næste generation på en måde, der er relevant for nutiden. På denne måde er vi med til at sikre, at legen er lærerig og værdifuld.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 57 x 20 x 41 cm
  • Materiale: træ
  • Alder: fra 3 år

Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Kvælningsfare!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

New Class ic Toys Mobil containerkran
New Class ic Toys Mobil containerkran
Vejl. pris¹ 506 kr
469 kr